Esta web utiliza cockies propios y de terceros para optimizar y adaptarse a su navegación y preferéncias, además de otras tareas. Si continua navegando entenderemos que accepta nuestra Política de privacidad.

Accept Reject Más información
n° visitas: 170468   |    |  Aviso legal
 
SELECT * FROM seccions where domini='monanimalberga' and id_seccio='2578' ORDER by ordreSELECT * FROM seccions WHERE domini='monanimalberga' AND ordre > 3 AND subnivell=1 AND visible=2 AND ordre < 999999 AND 0=0 ORDER BY ordre


TABLóN DE ANUNCIOS


ANIMALES PERDIDOS O ENCONTRADOS


3 Abril 2013
S'ha perdut la Pampa, l'última vegada va ser vista darrere del col·legi de Santa Eulàlia, és una gossa de mida mitjana, uns 15 kg. No porta collar, és molt bona però extremadament timida, hores d'ara pot estar en qualsevol lloc, però creiem que segueix per la mateixa zona, Casamponç, Pedret, Mas d'En Bosc ... Demanem la màxima difusió, l'hem de trobar sigui com sigui. Si algú la veu que no intenti agafar-la, si us plau que truqui immediatament a la Protectora (93.822 12 91), si en aquest moment no rep resposta pot deixar el missatge al contestador indicant la zona on s'ha vist, és important que no s'intenti agafar a la gossa, ha d'estar desorientada i amb por i el més probable és que fugi. Moltes gràcies.